April Colon
April Colon
nesitopna
Behind the Rings: Exploring Olympic Design 24 Ramar per sekund öppen torrent isoHunt ( <-PostCategory-> )

Andra öppna torrent isoHunt Behind the Rings: Exploring Olympic Design

 

 

Behind the Rings: Exploring Olympic Design

 

 

År = 2018; Scott Erickson ;.

 

Ursprungen till de olympiska ringarna - Idag har jag funnit det. Tillfälliga utställningar - William J. Clinton. VideoFromSpace. Det olympiska symbolet - symbolbeskrivning, layout, design och historia från Gray Poole när man besökte Delphi på slutet av 1950-talet såg stenen och rapporterade i deras "Historia av de gamla spelen" som den olympiska ringen designen kom från antikens Grekland. Orsaken till de olympiska ringarna. 10 augusti 2012 Daven Hiskey 3 kommentarer. Det var kort därefter, att Pierre de Coubertin kom fram med designen, med den första kända förekomsten av att den var i ett brevhuvud skickat av de Coubertin, med ringarna och färgningen allt gjord av egen hand.

Audi Logo, Audi Car Symbol Betydelse och historia, Bilmärke.

 

En symbolisk logotyp: Historien om de olympiska ringarna. Utformningen av de färgade och sammanflätade ringarna med lika stora dimensioner representerade de fem bebodda kontinenterna, interlaced för att exemplifiera universaliteten av "Olympism" och mötet mellan idrottare i världen. Coubertin hoppades att logotypen skulle exemplifiera en av kärnvärdena för IOC: respekt. Kinas värd för OS var en otrolig prestation av design och arkitektur som förenade ett varierat land bakom spelen. Gå utöver ringarna i den spännande historien och.

2016-designen representerar både naturen och folket. Den kejserliga örnen håller de olympiska ringarna istället för en swastika, men den är fortfarande för nära för komfort. Den ljusa och postmoderna. Bakom ringarna: Exploring Olympic Design (2018.

 

 



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






+ نوشته شده در یک شنبه 4 فروردين 1398برچسب:,ساعت 15:27 توسط April |

مطالب پيشين
, ساعت 15:27" > Behind the Rings: Exploring Olympic Design 24 Ramar per sekund öppen torrent isoHunt